قیصر ویلهلم برلین

ساخت وبلاگ

 قیصر ویلهلم برلین
این قصر، اثری تاریخی مذهبی میباشد که از دیدنیهای برلین در تور آلمان بشمار میرود. انفجار بمب در سال 1943 میلادی باعث شد بخشی از بنای کلیسا تخریب شود. بازسازی این کلیسا از سال 1959 تا 1963 میلادی به طول انجامید. کلیسای اصلی در دهه 1980 میلادی بنا گردید.برج بلند کلیسا که رو به سمت شمال شرقی قرار گرفته، دارای عبادتگاه کوچکی می باشد. در هر دو سمت غربی و شرقی کلیسا، تالاری وجود دارد که شامل چهار ساختمان و خرابه هایی در سمت غربی است. برج این کلیسا به شکل یک شش ضلعی است در حالیکه خود کلیسا به شکل هشت ضلعی می باشد. کلیسا و برج آن بر روی زمین مسطحی به طول صد و عرض چهل متر ساخته شده اند. ساختمان های جدید کلیسا از جنس شیشه و استیل ساخته شده اند که بسیار محکم و استوار هستند. قطعات شیشه رنگی بسیاری در ساخت دیوار کلیسا استفاده شده است. ایده این کار از شیشه های رنگی بکار رفته در کلیسای جامع چارترِس گرفته شده است. با الهام از این کلیسا، گابریل لویره به طراحی این شیشه ها اقدام کرد.

کلیسای یادبود قیصر ویلهلم

کلیسای یادبود یا قیصر ویلهلم مرکز نمادین برلین غربی، یک نماد ضد جنگ برای صلح و آشتی است. پس از بمباران متحدان در طول جنگ جهانی دوم، برج اصلی غربی به عنوان ویرانه ایستاده است و "دندان توخالی" نامیده می شود، زیرا به معنای واقعی کلمه پوسته خالی است. این بنا بلافاصله قابل شناسایی است و در بریتشید پلاتز در ابتدای منطقه شلوغ خرید واقع شده است که شامل کورفورستن‌دام برلین است، این تنها ساختمان در میدان است که توسط بمب گذاری ها خراب شده و از روی عمد به عنوان یک ویرانه جنگ حفظ شده است.

خسارت جدید جنگ- دندان توخالی

این کلیسا بین سالهای 1891-95 به عنوان یادبودی برای  به خاطر سپردن نام قیصر ویلهلم اول ، اولین امپراتور آلمانی (1861-1888)  توسط فرانتس شوچتن در سبک نئورومانس، ساخته شده بود. در شب 18 نوامبر 1943 کلیسا پس از آن که توسط بمب گذاران بریتانیایی مورد حمله قرار گرفت، سوخت و فرو ریخت.  در 23 دسامبر 1943 آسیب آن شدت یافت و در پی آن در حمله هوایی آوریل 1945 تقریبا به طور کامل ویران شد.

کلیسای یادبود قیصر ویلهلم

پس از جنگ تنها برج غربی کلیسا، که آن هم تقریبا نابود شده بود، باقی مانده بود. در دهه 1950، برنامه هایی از سوی دولت محلی برای تخریب برج انجام گرفت که مخالفت های شدیدی را از جانب مردم برلین به همراه داشت. در نتیجه  برج کلیسا به عنوان یادآوری از ویرانی جنگ، در جای خود باقی ماند. برج باقی مانده کلیسای ویران شده در حال حاضر گودنخال (سالن یادبود) شده است. برخی از موزاییک کاری و حجاریهایی که از جنگ جان سالم به در برده اند بازسازی شده اند و در اینجا به معرض نمایش عموم گذاشته شده اند. سالن یادبود داخل کلیسا شامل نمایشگاه های عکاسی از کلیسا و منطقه اطراف آن قبل و بعد از جنگ است. دیگر نمایشگاه های قابل دیدن و جذاب، اشیای مذهبی و کتابت هایی از روزهای گذشته و تزئینات موزاییکی هستند.

ساختمان جدید کلیسا

باقیمانده کلیسا تا سال 1956 به شدت آسیب دید زمانی که ساختمان جدید پس از پروژه برنده اگون عمران برای کلیسای مدرن مجاور، شامل یک سالن هشت ضلعی و برج ناقوس ساخته شد. این بنا بین سالهای 1957 تا 1963 احداث شد و هشتی و مرکز آن باید حذف می شد. برج مدرن، که مورد پسند همه نیست، شامل ساختاری هشت ضلعی و یک برج ناقوس شش ضلعی است. از خصوصیت های این ساختمان مدرن، نور سوسو زن آبی رنگی است که با عبور از یک محفظه داخلی 2 متری بین دیوارهای داخلی و خارجی از شیشه هایی به رنگ آبی در داخل و خارج نصب شده اند، به دست می آید. بیش از 20000 پانل از شیشه های رنگی دیوارهای کلیسای مدرن را تشکیل می دهند که در 25 مه 1962 ساخته شدند، درست در همان روزی که کلیسای جدید کاونتری در انگلستان تقدیس شد. این کلیسا هم قربانی بمب های جنگ جهانی دوم شده بود.

کلیسای یادبود قیصر ویلهلم

درون کلیسای جدید

یک حوض غسل تعمید آلومینیومی که با سنگریزه سنگ مرمر کارارا پر شده، یک ارگ از کارگاه شوکه در برلین-لیچترفلد با بیش از 5000 لوله، یک مجسمه برنجی معلق از مسیح دوباره زنده شده، یک یادبود شهید به یاد شهدای پروتستان در زمان رژیم نازی ها، یک مجسمه مسیح به صلیب کشیده شده از کاونتری و یک صلیب از کلیسای ارتدکس روسیه برای زنده نگه داشتن محیط کلیسای جدید درون آن گذاشته شده است.

کلیسای یادبود قیصر ویلهلم

کلیسای یادبود قیصر ویلهلم

یک شبستان باز و یک نمازخانه توسط افراد محلی فعال در امور مذهبی برای کودکان منظم و خدمات خانوادگی مانند مراسم تعمید و نامگذاری بچه ها و مراسم عروسی استفاده می شود. اطراف خیابان کورفورستن‌دام محلی است که در آن کافه های زیادی قرار گرفته است، و مرکز خرید اروپا با 22  طبقه که در سال 1965 توسط هلمت هنریچ و هیوبرت پتچنین ساخته شده است قرار گرفته است. این مرکز خرید و تفریح، محل خرید محبوب برای همه افراد است.

 جهت اطلاع از آفرهای تور اروپا و  تور آلمان با آژانس سفری دیگر در تماس باشید.       

تلفن  02188851080


موزه پیکاسو بارسلونا...
ما را در سایت موزه پیکاسو بارسلونا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 4tourforeurope0 بازدید : 21 تاريخ : دوشنبه 29 آبان 1396 ساعت: 1:55